Acasa Blog Top masini cu portbagaj mare
masini cu portbagaj mare min

Top masini cu portbagaj mare

Sfaturi automobile 17/07/2024

In 2024 necesitatea unui portbagaj mare a devenit o cerinta esentiala pentru multi soferi. Fie ca esti un pasionat de sporturi de exterior, un iubitor de calatorii sau un parinte care trebuie sa transporte diverse echipamente, un automobil cu un portbagaj spatios poate face o diferenta uriasa in experienta ta de condus.

Acest articol isi propune sa descopere cele mai recomandate masini cu portbagaj mare disponibile pe piata in Romania. De la SUV-urile impunatoare la break-uri elegante si monovolumele versatile, vom analiza toate optiunile si vom evidentia punctele forte ale fiecarui vehicul.

Top masini cu bortbagaj mare disponibile in Romania

Skoda Superb Break

superb combi skoda min

Cand vine vorba de volumul portbagajului, putini concurenti pot egala performanta impresionanta a Skoda Superb. Aceasta masina eleganta si inteligenta te surprinde cu un spatiu de incarcare de 660 de litri, asemanator unui adevarat depozit.

Designul exterior captivant si interiorul ingenios conceput fac din Superb Break o alegere excelenta pentru soferii care apreciaza atat aspectul estetic, cat si functionalitatea.

Dotata cu un sistem de infotainment usor de utilizat si mult spatiu pentru picioare pe bancheta din spate, Skoda Superb Break ofera un confort desavarsit pentru toti ocupantii. Iar pentru cei care cauta performante superioare, gama variata de motoare, inclusiv un nou propulsor hibrid benzina-electric, promite o experienta de conducere exceptionala.

Mercedes E-Class T-Modell

Mercedes Benz_E Klasse_T Modell min

Daca iti doresti un portbagaj generos, dar in acelasi timp pretuiesti eleganta si rafinamentul, Mercedes E-Class T-Modell ar putea fi alegerea perfecta pentru tine. Recent actualizat in 2020, acest vehicul impresionant imbina un design revizuit cu un sistem de infotainment imbunatatit si o gama de noi motoare hibride.

Insa ceea ce ramane neschimbat este portbagajul sau urias de 640 de litri, facandu-l o optiune de top pentru cei care cauta un compartiment de incarcare spatios, dar fara a sacrifica stilul.

Interiorul luxos al Clasei E este o adevarata incantare pentru simturi, cu un design rafinat care te va face sa te simti ca intr-o clasa regala. Desi bancheta din spate ar putea fi mai generoasa, portbagajul acestui vehicul compenseaza prin volumul sau impresionant.

BMW X7

BMW_X7 min

Indiferent de controversele legate de grila sa, BMW X7 este un automobil care nu poate fi ignorat atunci cand vine vorba de spatiul interior. Chiar si cand transporta sapte persoane, acest SUV ofera un spatiu de incarcare de 320 de litri, echivalent cu cel al unei masini compacte de familie. Iar atunci cand pliezi al treilea rand de scaune, volumul portbagajului creste la o valoare impresionanta de 750 de litri.

BMW X7 este un vehicul modern, care combina un interior captivant cu o gama stralucita de motoare si o agilitate remarcabila pentru dimensiunile sale impunatoare. Desi unii ar putea fi sceptici in privinta designului sau exterior, nimeni nu poate nega performanta si versatilitatea acestui SUV de top.

Audi Q7

Audi_Q7 min

Daca iti doresti sa atragi privirile celor din jur, Audi Q7 este o optiune de neratat. Chiar si cu sapte persoane la bord, acest SUV ofera un spatiu generos pentru bagaje, iar atunci cand pliezi scaunele din spate, obtii un volum de incarcare de 865 de litri – suficient pentru aproape orice tip de incarcatura.

Audi Q7 este un vehicul care combina spatiul interior generos cu un design exterior captivant. Interiorul sau este conceput pentru a oferi un confort desavarsit pentru cinci adulti inalti, chiar si in calatoriile lungi. Desi sistemul de infotainment ar putea fi mai usor de utilizat, calitatea constructiei si finisajele premium compenseaza acest aspect.

Mercedes GLS

Mercedes Benz_GLS min

Mercedes GLS este un alt SUV impunator care se remarca prin portbagajul sau masiv. Chiar si cu toate cele sapte locuri ocupate, zona pentru bagaje ofera o capacitate de 470 de litri – o performanta remarcabila pentru un vehicul de aceste dimensiuni. Iar spre deosebire de multe alte SUV-uri mari, toate cele sapte locuri sunt potrivite pentru pasageri adulti, asigurand un confort desavarsit pentru intreaga familie.

Motorul diesel de 330 CP al acestui SUV ofera performante exceptionale, in timp ce cutia de viteze automata cu schimbare lina si suspensia pneumatica deosebit de confortabila completeaza experienta de condus de lux. Interiorul rafinat si designul exterior elegant fac din Mercedes GLS o alegere excelenta pentru cei care apreciaza grandoarea combinata cu spatiul practic.

Peugeot 5008

Peugeot_5008_BlueHD min

Peugeot 5008 este dovada vie ca o masina de familie nu trebuie sa fie plictisitoare sau lipsita de personalitate. Aspectul exterior iesit din comun si interiorul captivant, cu doua ecrane mari de infotainment cu o grafica eleganta, fac din acest vehicul o adevarata atractie.

Desi cu sapte locuri ocupate, portbagajul este mai restrans, aceasta caracteristica este de asteptat pentru un SUV de aceste dimensiuni. Insa prin plierea celui de-al treilea rand de scaune, obtii un spatiu de incarcare de 780 de litri, suficient pentru a raspunde nevoilor majoritatii familiilor.

Ford S-Max

Ford_S Max min

Ford S-Max, un MPV cu 7 locuri conceput special pentru familii, este un adevarat campion al spatiului interior si al portbagajului generos. Acest vehicul versatil se situeaza in fruntea clasamentului nostru datorita flexibilitatii maxime pe care o ofera in cabina, cu 3 randuri de scaune reglabile care pot gazdui confortabil pana la 7 pasageri.

Portbagajul Ford S-Max poate fi modulat dupa bunul plac, variind de la un minim de 285 de litri la un maxim impresionant de 2.200 de litri, pur si simplu prin rabatarea celui de-al doilea si al treilea rand de scaune. Placut de condus, oferind un bun nivel de dotare tehnologica, S-Max este solutia ideala pentru a transporta orice ai nevoie in timpul calatoriilor sau excursiilor de weekend cu intreaga familie.

Renault Espace

Renault_Espace min

Renault Espace, un model care a reprezentat mult timp categoria monovolumelor, se reinventeaza in generatia sa a cincea, apropiindu-se de un crossover sau chiar de un SUV cu 5 sau 7 locuri. Dimensiunile sale impresionante, cu o lungime de 4,85 metri, o latime de 1,88 metri si o inaltime de 1,68 metri, ascund un interior extrem de spatios.

Luand in considerare portbagajul seriei a cincea Renault Espace, acesta variaza de la un minim de 247 de litri la un maxim de 2.101 litri, fiind practic, reglabil in functie de nevoile tale si cu adevarat versatil. Veti avea suficient spatiu pentru a transporta totul, chiar si echipamentul pentru cele mai voluminoase hobby-uri.

Volvo XC90

Volvo_XC90 1 min

Din ce in ce mai rationalizat si mai modern, Volvo XC90 este un SUV impunator, cu un stil elegant, dar sportiv si un portbagaj mare. Habitaclul luxos, plin de solutii de ultima generatie, si spatiul generos fac ca acest model sa se situeze pe locul trei in clasamentul nostru al masinilor cu cel mai mare portbagaj.

In acest sens, capacitatea portbagajului poate merge de la 262 la 1.874 de litri prin rabatarea scaunelor din spate. Acum, luxul si spatiul merg mana in mana intr-un vehicul care combina eleganta scandinava cu functionalitatea practica.

Volkswagen Passat Variant

Volkswagen_Passat_Variant min

Volkswagen Passat Variant a fost intotdeauna lider in sectorul sau: mare, spatios si confortabil, se afla pe locul patru in clasamentul nostru al masinilor cu cel mai mare portbagaj. Break-ul plin de continut, modern si foarte incapator, ofera un portbagaj usor accesibil si bine finisat, care trece de la un minim de 586 de litri la un maxim de 1.780 de litri.

Daca alegi acest model, valizele nu vor mai fi o problema pentru tine si familia ta. Passat Variant este un vehicul care combina spatiul generos cu calitatea si fiabilitatea recunoscute ale marcii Volkswagen, facandu-l o alegere excelenta pentru cei care cauta un automobil practic si confortabil.

Toyota RAV4

Toyota_RAV4_Hybrid_01

La mijlocul clasamentului nostru gasim Toyota RAV4, un SUV cu linii inconfundabile si un portbagaj mare. Confortabil si plin de continut tehnologic, acest vehicul are un portbagaj de cel putin 580 de litri si o lungime exterioara totala de 4,60 metri, oferind spatiu de incarcare suficient si confort pentru toti ocupantii.

Este important de subliniat ca portbagajul Toyota RAV4 este echipat cu un fund dublu util si poate ajunge pana la 1.690 de litri de capacitate prin rabatarea scaunelor. Daca alegi acest model, poti uita de problemele de spatiu si te poti bucura de o experienta de conducere placuta, combinata cu un volum de incarcare generos.

Opel Insignia Sports Tourer

Opel_Insignia_Sports_Tourer min

Opel Insignia Sports Tourer, pe locul sase in clasamentul nostru de masini cu cel mai mare portbagaj, se numara printre cele mai lungi break-uri de pe piata, masurand 4,98 metri impresionanti. Habitaclul acestei masini de familie este practic si confortabil pentru toti ocupantii care, pe parcursul calatoriilor mai mult sau mai putin scurte, pot profita de numeroasele suporturi de obiecte si de prizele USB convenabile, utile pentru reincarcarea smartphone-urilor si tabletelor.

Portbagajul este adanc si incapator, trecand de la 560 la 1.665 de litri prin rabatarea scaunelor. Un alt punct in favoarea acestui model este dat de hayonul electric, pe care il poti actiona in mai multe moduri: cu butonul in interior, cu manerul, cu telecomanda sau prin miscarea piciorului sub bara de protectie.

Citroen C5 Aircross

Citroën_C5_Aircross_Plug in Hybrid min

Locul sapte in topul nostru este ocupat de Citroen C5 Aircross, un SUV crossover mediu-mare (4,5 m lungime) cu linii rotunjite si moderne. Interioarele sunt practice si functionale, si exista mult spatiu: podeaua din spate este plata, iar in loc de o canapea clasica, sunt trei scaune glisante si rabatabile.

Portbagajul are forme care faciliteaza incarcarea chiar si a celor mai voluminoase obiecte in masina si poate merge de la 580 la 730 de litri, tinand scaunele pe loc, si pana la 1630 de litri cu spatarul pliat. Chiar nu-ti lipseste spatiul cu acest model crossover practic si versatil.

Land Rover Discovery Sport

Land_Rover_Discovery_Sport min

Creat pentru aer liber, Land Rover Discovery Sport ocupa locul opt in topul nostru. Chemat sa duca mai departe mostenirea lui Freelander, acest SUV de dimensiuni medii, lung de 4,60 metri, vine cu un model elegant, dar sportiv.

Disponibila si cu 7 locuri, aceasta ultima versiune are un compartiment de incarcare versatil, care poate merge de la un minim de 115 la un maxim de 1.574 de litri. Solutia ideala pentru aventuri fara a compromite spatiul si un vehicul care combina robustetea cu versatilitatea.

Ford Kuga

Ford_Kuga min

Pe penultima pozitie gasim Ford Kuga, un SUV spatios si confortabil. Modelul are un nterior primitor, unde chiar si pasagerii care calatoresc pe locurile din spate au tot spatiul de care au nevoie pentru a calatori confortabil.

Portbagajul, care se deschide si electronic cu o miscare a piciorului, incepe de la 456 de litri si ajunge la 1.534 de litri prin rabatarea canapelei din spate. Aceasta din urma este, de asemenea, glisanta, in cazul in care doriti sa castigati spatiu mentinand in acelasi timp sesiunile active. Pe scurt, il poti "configura" in functie de nevoile tale sau de nevoile persoanelor care calatoresc cu tine.

Jaguar F-Pace

Jaguar_F Pace min

Inchide clasamentul nostru Jaguar F-Pace, primul SUV construit de celebra casa engleza. Acest model cu un stil luxos si elegant combina liniile sportive tipice marcii engleze cu un interior spatios si practic, caracterizat prin finisaje fine si scaune din piele. Printre punctele forte se numara cu siguranta o incarcatura de tehnologie disponibila, pe langa portbagajul incapator si bine exploatabil, care incepe de la un minim de 650 de litri pana la 1.440 de litri cand scaunele sunt rabatate.

Jaguar F-Pace reuseste sa imbine eleganta si performantele cu un spatiu generos pentru bagaje, facandu-l o optiune atractiva pentru cei care nu doresc sa sacrifice luxul in favoarea practicitatii. Fie ca planuiesti o escapada de weekend sau o excursie mai indelungata, acest SUV te va surprinde prin versatilitatea sa.

In lumea automobilelor, diversitatea optiunilor este uriasa, iar alegerea celei mai potrivite masini cu portbagaj mare poate fi o provocare. Insa, cu ajutorul acestui ghid cuprinzator, speram ca ti-am oferit o perspectiva clara asupra celor mai remarcabile modele care combina spatiul generos cu performantele, eleganta si confortul.

De la SUV-urile impunatoare la break-urile elegante si monovolumele versatile, fiecare vehicul prezentat are propriile puncte forte si caracteristici distinctive. Indiferent daca esti un pasionat de sporturi de exterior, un iubitor de calatorii sau un parinte care trebuie sa transporte diverse echipamente, cu siguranta vei gasi optiunea potrivita pentru nevoile tale specifice.

Nu ezita sa explorezi in detaliu fiecare model si sa iei in considerare aspecte precum dimensiunile portbagajului, flexibilitatea spatiului de incarcare, confortul interior si performantele generale ale vehiculului. Doar astfel vei putea face alegerea perfecta care sa se potriveasca stilului tau de viata si cerintelor tale specifice.

Indiferent de decizia finala, un lucru este cert: masinile cu portbagaj mare ofera o libertate si o versatilitate de neegalat, permitandu-ti sa te bucuri de aventurile tale fara a fi limitat de spatiul disponibil. Asa ca, porneste la drum si descopera universul posibilitatilor oferite de aceste vehicule practice si ingenioase!
 

Distribuie articolul:

Categorii

Articole recente

pareri mercedes glc
Pareri Mercedes-Benz GLC: Recomandari modele 2019-2024
Citeste mai mult

pareri bmw seria 3
Pareri BMW Seria 3: Recomandari modele 2019-2024
Citeste mai mult

pareri audi q5
Pareri Audi Q5: Recomandari modelele 2020-2024
Citeste mai mult

pareri renault kadjar
Pareri Renault Kadjar: Recomandari modelele 2018-2024
Citeste mai mult

Despre noi

BCCH Auto Switzerland
Automobile de lux noi si rulate
Echipa BCCH Auto Switzerland ofera clientilor consultanta necesara achizitionarii unui autovehicul din stocul propriu sau la comanda de oriunde din tarile Uniunii Europene. Angajamentul echipei noastre este acela de a oferi un nivel inalt al calitatii serviciilor si autovehiculelor vandute.
Vezi cele 4053 masini
Urmăriți-ne activitatea:
Copyright © 2024 BCCH Group Switzerland AG. Toate drepturile rezervate.
BCCH Auto Switzerland este o marcă a societățtii BCCH Group Switzerland AG
Sediu social: Calea Bucureștilor 289 Otopeni, 075100, România
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J23/4957/2022, CUI RO41848769
Apeleaza
Solicita oferta BCCH
Comanda masina